У Франківську стартував опалювальний сезон: де є тепло

Новини, Суспільство

Відповідно до Розпорядження міського голови Руслана Марцінківа «Про початок опалювального сезону в закладах охорони здоров’я Івано-Франківської міської територіальної громади».

Про це повідомили в пресслужбі “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, інформує щоденна онлайн-газета Голос  ІФ  з посиланням на  Ратушу.

з 11 жовтня розпочато подачу теплоносія закладам охорони здоров’я відповідно до наданих письмових звернень.

У Розпорядженні міського голови йдеться:

  • Розпочати опалювальний сезон в закладах охорони здоров’я Івано-Франківської міської територіальної громади відповідно до наданих письмових звернень з 11.10.2023 р.
  • ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В. Фалдина) і ТОВ «Івано-Франківськ теплоенерго» (В. Громко) забезпечити подачу теплоносія на потреби опалення в закладах охорони здоров’я Івано-Франківської міської територіальної громади відповідно до наданих письмових звернень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.