Бійці з Івано-Франківська отримають по 20 тисяч гривень на спорядження

Новини, Суспільство

Загальна сума виділеної допомоги – 4 320 000 гривень.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  ПІК.

В Івано-Франківську ще 216 учасників бойових дій отримають по 20 000 гривень на спорядження.

Загалом з початку дії програми допомогу виділили уже для 2 598 бійців на загальну суму 51 980 000 гривень

“Хочу нагадати, що отримати цю виплату можуть захисники, які безпосередньо беруть чи брали з 24 лютого 2022 року участь у бойових діях і зареєстровані на території Івано-Франківської громади. А також бійці з числа ВПО, які зареєстровані у громаді і мають дійсну довідку внутрішньо переміщених осіб”, – йдеться у повідомленні.

Подавати заяви на виплати можуть самі бійці, або повнолітні члени його сім’ї  Заяви і потрібні документи приймають у ЦНАПах громади. Також можна подати заяви й онлайн  на сайті www.cnap.if.ua за допомогою системи BankID.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.