МВС пропонує встановити штрафи від 34 тисяч грн для закладів-порушників комендантської години

Новини, Суспільство

Після розслідування “Української правди” про роботу закладу “Boho Safari” під час комендантської години, МВС підготували законопроєкт про підвищення відповідальності для підприємців.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міністра внутрішніх справ Ігора Клименка в етері телемарафону, пресслужба МВС.

“Що стосується журналістського розслідування, то ми зреагували на ці факти… Ми разом з депутатами підготували проєкт закону, завтра (12 жовтня – УП) він буде відправлений відповідно у правоохоронний комітет.

Цим проєктом закону вносяться зміни до адміністративного кодексу нашої держави щодо відповідальності власників суб’єктів господарювання та фізичних осіб-підприємців за роботу таких закладів”.

Клименко пояснив, що йдеться про штрафи від 34 000 гривень до 170 000 гривень, якщо порушення встановлені вперше.

Якщо порушення встановили наступні рази протягом одного року, то штраф буде штраф від 340 000 гривень до 680 000 гривень.

Верховна рада, за словами Клименка, розгляне ці пропозиції найближчим часом.

Міністр також повідомив, що проводиться службова перевірка щодо поліцейських, які ігнорували роботу закладу Boho під час комендантської години. Перевірка може тривати від кількох днів до одного місяця.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.