Рятував поранених побратимів. У лікарні в Києві помер боєць з Івано-Франківщини Василь Надурак

Війна, Новини, Суспільство

10 жовтня 2023 року у лікарні в Києві помер 23-річний старший солдат Василь Надурак зі села Турка П’ядицької громади, що на Івано-Франківщині.

Про смерть військовослужбовця повідомили на Facebook-сторінці відділу освіти, культури, молоді та спорту П’ядицької громади, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

Василь Надурак народився 12 жовтня 1999 року. Він жив у селі Турка.

Боєць служив водієм-механіком аеродромно-експлуатаційного відділення однієї з військових частин.

Як ідеться у дописі, Василь Надурак отримав поранення внаслідок артилерійського обстрілу РФ поблизу села Новомайорське Донецької області, коли рятував побратимів. Його транспортували до Національного інституту хірургії та трансплантології імені Шалімова у Київ. 9 жовтня боєць помер.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.