Війна в Ізраїлі, день другий. Сектор Газу блокований, йде зистка, ЦАХАЛ готує наземну операцію (відео)

Війна, Новини, Політика

Другий день війни у Ізраїлі. До палестинського воєнізованого угрупування Хамас, нараховує від 50 000 до 80 000 бойовиків, які переважно діють у секторі Газа між Ізраїлем та Єгиптом долучилося і палестинське угрупування Хесбола, діє на півдні Ливану більше за чисельністю та військовим оснащенням, постачається здійснюється з Ірану та росії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на тікток канал військового журналіста Ростислава Гудзінського.

Не забудьте підписатися на телеграм канал Ростислав Гудзінський там новини виходять швидше та без цензури.

@gudzinskiy_life #израиль #ізраїль #israel🇮🇱 #יִשְׂרָאֵל#إِسْرَائِيل#палестина #палестинці #хамас #хесбола #иран #россия #турция #ливан #сектор_газа #палестинські_бойовики ♬ Rammstein 5th – 闻佳

На півдні Ізраїлю ЦАХАЛ у цілому завершив перший етап операції «Залізні мечі», усі 20 населених пунктів, які на передодні були захоплені палестинськими бойовиками звільнено, а сектор Газу заблоковано. У секторі Газу відключено світло. До речі світло та воду до 2 000 000 сектору Газу Ізраїлем постачається безкоштовно.

Україні проходить зачистка території від бойовиків Хамасу, які проникли у Ізраїльські поселення та міста.

На даний момент за офіційними даними жертвами палестинських бойовиків стали більше 600 людей, більше 2000 поранених. Очевидно, що цифри потерпілих будуть у рази більші. Кілька сотень чоловік зникли безвісті та взяті у заручники, серед них жінки та діти. У мене у телеграмі ви можете побачити у яких жахливих, нелюдських умовах Хамасівці утримують ізраїльських жінок та дітей. Побачене вражає і дуже нагадує друзів Хамасу з росії.

Урядом Ізраїлю під час війни армії оборони Ізраїлю дозволено діяти на свій розсуд, без політичного керівництва. Учора вночі та сьогодні вдень ЦАХАЛ наносив удари авіацією та ракетним озброєнням цілі Хамасу у секторі Газу, зруйновано багато будівель та мечеті де перебували бойовики. Прем’єр – міністр Ізраїлю Нетаньяху закликам мешканців Гази покинути місто.

У майбутньому на території Газу ЦАЦАЛ планує проведення наземної операції, яка буде масштабною та досить кривавою, адже бойовики Хамасу під плотною забудовою побудували сотні кілометрів підземних ходів, укриттів, укріплень та заводів з виробництва зброї.

На півночі Ізраїлю бойовики проіранського руху Хезбола поки, що на територію Ізраїля не заходить, обмежившись артилерійськими та мінометними обстрілами. Події розвиваються динамічно і скоріш за все війна закінчиться протягом тижня, якщо у неї не вступить Іран та інші гравці.

Ви можете також підписатися на www.tiktok.com/@gudzinskiy_life.

Слава Україні та слава нашим непереможним ЗСУ та силам оборони! Все буде Україна друзі! Будьмо разом!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.