Українські ветерани зібрали десять мільйонів гривень для ЗСУ під час походу в Карпати (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

П’ятеро ветеранів на протезах вирушили в похід Чорногірським хребтом і зібрали 10 мільйонів гривень для ЗСУ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на одного із учасників походу Олександра Швецова на своїй фейсбук-сторінці.

За його словами, за зібрані кошти п’ять підрозділів, у яких проходили службу ветерани, отримають автівки, оптичні прилади та засоби звʼязку.

Відомо, що ветерани здійснили похід Карпатами, щоб зібрати 10 млн грн для своїх побратимів з 30 ОМБр, 95 ОДШБр, 1 танкової бригади, Луганського та Краматорського прикордонних загонів. А Благодійний Фонд Сергія Притули на ці кошти закупить та доставить їм необхідне обладнання.

Окрім спорядження, ветерани несли по десять кілограмів піску. З кожним зібраним мільйоном — скидали по кілограму. Також їх супроводжували два провідники. Маршрутом Карпатами чоловіки також хотіли мотивувати й інших бійців, які отримали поранення на війні.

«Українці, дякуємо. Завдяки вам вершину у 10 мільйонів подолано», – написав Швецов.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.