Франківців попереджають про перші заморозки

Новини, погода

Погода в Україні у суботу, 7 жовтня, буде хмарною, місцями – з невеликим дощем. Синоптики також оголосили штормове попередження, адже очікується сильний вітер майже на всій території країни.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24 Канал.

У порівнянні з 6 жовтня, температура повітря незначно підніметься. Суха погода буде лише на Півдні та частині східних областей.

Почала наступати справжня кліматична осінь, тому прогноз погоди відповідний. На Волині та Рівненщині почне дощити ще вночі, а вдень – очікуються невеликі, місцями помірні опади в західних, північних та північно-східних областях. У всіх інших регіонах синоптики обіцяють суху погоду.

Хоча у суботу, 7 жовтня, буде хмарно з проясненнями, втім стовпчики термометрів трохи підіймуться вверх. Середня температура повітря коливатиметься від +14 до +22 градусів. Прохолодніше стане у високогір’ї Карпат, де стовпчики термометрів покажуть вночі +1…+6, а вдень +5…+10 градусів.

Вітер буде південно-західний, близько 7 – 12 метрів за секунду. Синоптики також попереджають, що 7 жовтня вдень в Україні, крім Закарпаття та південно-східних областей, пориви вітру сягатимуть 17 – 22 метрів за секунду, тому майже по всій території країни оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності, жовтий.

Крім того, в Україні також зберігається пожежна небезпека. В усіх областях, крім Закарпатської, Львівської та Волинської переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Прикарпатців попереджають вже про перші заморозки. Вранці 7 жовтня на поверхні грунту очікуються заморозки.

Тим часом в Івано-Франківську протягом дня слід очікувати +17…+19 градусів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.