Шойгу заявив, що в РФ набрали 9 резервних полків для війни з Україною

Війна, Новини, Політика

Міністр оборони російських загарбників Сергій Шойгу заявив, що в РФ сформували 9 резервних полків для війни проти України. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російські ЗМІМіноборони РФ

 “Якщо повертатися до контрактників, у нас, як це і було вирішено Генеральним штабом РФ, сформовані по кожному угрупованню резервні полки. На сьогоднішній день (5 жовтня 2023 року – ред.) у нас дев’ять резервних полків, які готуються, і йде їх природне, постійне поповнення.

Добровольці. За цей час у нас набрано 38 тисяч добровольців. Люди приходять високомотивовані, готові до виконання бойових завдань. Хтось уже має бойовий досвід, тому що багато хто з добровольців, завершивши піврічний контракт, повертаються на другий, а є ті, хто повертаються втретє”, – Шойгу.

Міноборони окупантів повідомляє, що Шойгу перевірив роботу з бойової підготовки резервних полків на полігонах Південного військового округу.

За його словами, там одночасно йде підготовка і контрактників, набраних в останній місяць, і добровольців.

Він похвалив чиновників із різних регіонів РФ, які відправили на війну в Україну, загони “добровольців”. Зокрема, главу Якутії.

Також Шойгу заявив, що росіяни набрали багато “добровольців-жінок”. В основному, за словами окупанта, це “лікарі, медичні працівники”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.