Знищення системи ППО С-400, висадка ГУР в АР Крим, наступ та зернова угода (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

СБУ сьогодні у Бєлгородській області за допомогою БПЛА знищили ППО С -400 вартістю понад 1,2 мільярдів доларів. Усього пролунало близько 20 вибухів, у частині області зникло світло. Бєлгородська народна республіка буде звільнена від московитських окупантів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ютуб-канал Ростислав Гудзінський.

Бійці ГУР вночі висадились в АР Крим здійснили вогневе враження ворога та благополучно, без втрат з нашого боку покинули півострів.

ЗСУ проводили наступальні дії на Бахмутському напрямку в районі сіл Кліщиївка та Андріївка та на Мелітопольському напрямку південніше с. Роботино.

Де-факто Україна та західні партнери відновили “Зернову угоду” у Чорному морі, але вже без російської федерації. Вже більше десятка суховантажів пройшли Босфорську протоку у Туреччині.

Друзі Ви можете підписуйтесь на tiktok-канал Ростислав Гудзінський @gudzinskiy_life та телеграм Ростислав Гудзінський там теж дуже цікаво! Слава ЗСУ та силам оборони!

Все буде Україна! Будьмо разом!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.