Закінчується договір оренди з попереднім: що відомо про нового власника парку атракціонів в Івано-Франківську

Новини, Суспільство

У парку атракціонів “Лис Микита” в Івано-Франківську може з’явитися новий власник.

Про це під час програми “Запитай у влади” повідомив міський голова — Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

За словами посадовця, наразі закінчується  договір оренди з приватним підприємцем, який був власником.

“Будемо говорити, що якщо він далі хоче працювати, то повинен оновлювати каруселі й робити там порядок. Тому що те, що там зараз відбувається – неприйнятно для громади.

Від людей були неодноразові скарги, які телефонували, писали. Це треба враховувати, тому будемо максимально спілкуватися з підприємцем, який вже не один десяток років обслуговує ці атракціони”, – каже Марцінків.

Очільник додав, якщо підприємець не зробить порядок, то відкриють аукціон для тих, хто хоче займатися підприємницькою діяльністю.

Водночас, директорка КП “Центр розвитку міста та рекреації” на брифінгу міського голови, повідомила, що атракціони в не найгіршому стані. Але, є питання до благоустрою самої території.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.