“Тріумфальна бавовна”: дрони СБУ уразили коштовний комплекс російської ППО (відео)

Війна, Новини, Політика

Безпілотники Служби безпеки України уразили російський комплекс ППО С-400 “Тріумф” у Бєлгородській області РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на спецслужбу, tiktok канал військового журналіста Ростислава Гудзінського @gudzinskiy_life.

В ніч на 4 жовтня дрони СБУ атакували стратегічний комплекс ППО С-400 “Тріумф” біля російського Бєлгорода. За словами джерела УП, ціна такого комплексу –  1,2 млрд. дол. США.

@gudzinskiy_life #сбу #бпла #дрон #с400триумф #россия #белгород #донецк #маринка #макіївка #бахмут #зеленський🇺🇦 #зсу🇺🇦 #залужний🇺🇦 #наступ #ситуація_на_фронті ♬ Cinematic Music – dN. Chandrawinata

На викладених у соцмережі росіянами відео чути близько 20 вибухів в місці розташування “Тріумфа” та його РЛС. У цей час у сусідніх населених пунктах зникло світло.

https://t.me/gudzinskiyrost/5100

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.