Оперативна ситуація на фронті за 4 жовтня (відео)

Війна, Новини, Політика

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні нашої держави, наступальної операції на Мелітопольському та Бахмутському напрямках, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на tiktok канал Івано-Франківського журнаріста Ростислава Гудзінського @gudzinskiy_life.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку противник штурмових дій не вів.

На Лиманському напрямку сили оборони відбили більше 10 атак противника в районі населеного пункту Макіївка Луганської області.

@gudzinskiy_life #зведення #зведення_генштабу #зведення_зсу #ситуація_на_фронті #наступ #україна🇺🇦 #залужний🇺🇦 #зсу🇺🇦 #зеленський🇺🇦 #роботино #андріївка #бахмут #авдіївка #макіївка #красногорівка #купянск #маринка #донецк ♬ Lets Go Gaming – sofians

На Бахмутському напрямку противник безуспішно намагався відновити втрачені позиції в районі Андріївки Донецької області. ЗСУ мають частковий успіх в районах Кліщіївки та Андріївки, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, продовжують закріплятися на зайнятих рубежах та виснажують ворога.

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку Сили оборони відбили всі атаки ворога в районі Первомайського Донецької області. Ворог здійснив більше 10 невдалих атак в районах Мар’їнки та Красногорівки Донецької області.

На Шахтарському та Запорізькому напрямках противник наступальних (штурмових) дій не вів.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, мають частковий успіх в районі західніше Роботино Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку Сили оборони продовжують вести контрбатарейну боротьбу, знищують склади та успішно уражають тили противника.

Протягом минулої доби авіація сил оборони завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння, військової техніки та 6 по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по 3 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по 21 артилерійському засобі окупантів.

Загалом, ворог втратив: 450 одиниць особового складу, 13 танків, 18 бойових броньованих машин, 47 артилерійських систем, одну РСЗВ, 41 БПЛА оперативно-тактичного рівня, одну крилату ракету, 30 автомобілів та 3 одиниці спеціальної техніки.

Слава нашим ЗСУ та силам оборони, все буде Україна друзі! Будьмо разом!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.