На війні за Україну загинув Василь Шкрібляк з Верховинщини

Війна, Новини, Суспільство

У боротьбі проти російського агресора, захищаючи Україну, загинув уродженець с. Верхній Ясенів, головний сержант Шкірбляк Василь Васильович.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Верховинську селищну раду.

Чоловік був прийнятий на військову службу по мобілізації 22 жовтня 2022 року Коломийським РТЦК та СП. Був старшим стрільцем-оператором 2 відділення 1 взводу 3 стрілецької роти.

Народився Герой 4 квітня 1970 року. У 1985 році закінчив Верхньоясенівську восьмирічну школу та вступив до Буданівського ПТУ. Потім була армія.

Повернувшись зі служби, Василь виїхав на роботу до росії, де одружився та прожив майже 25 років. Коли «сусід» вторгся в Україну, в 2014 році, довго не вагаючись, повернувся в Україну.

У мирному житті працював далекобійником.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.