ГУР прогнозує посилення ядерних погроз з боку Росії – Зеленський

Війна, Новини, Політика

Українська розвідка повідомила президенту Володимиру Зеленському, що Росія збільшить кількість ядерних погроз до кінця року. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського в інтерв’ю італійському телеканалу Sky TG24

“Демонстрація ядерної зброї – це демонстрація не сили, а слабкості, тому що бій на землі та дипломатія не принесли (для Росії – ред.) тих результатів, на які вони очікували: вони хотіли знищити нашу незалежність, але не змогли перемогти в бою на землі.

До кінця року буде більше ядерних погроз, каже наша розвідка”.

Президент наголосив, що Володимир Путін “вирішив іти далі”, і припинення війни суперечить бажанням президента країни-агресора. Прикладом тому є “зернова угода”.

Також Зеленський повідомив, що все ще чекає на Папу Римського в Україні: “Я запросив Папу Римського в Україну, я був би щасливий, якби він приїхав”.

Крім того, президент  висловив впевненість, що підтримка України з боку США продовжиться в майбутньому.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.