Коломойського офіційно визнали громадянином України (відео+документ)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Шевченківський районний суд Києва офіційно визнав, що Ігор Коломойський є громадянином України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Українськi Новини.

@gudzinskiy_life #олігарх_коломойський #олігарх #коломойський #аферист #жулик #вор #україна🇺🇦 #зеленський #шевченківський_суд ♬ А зох ин вей – группа Кордон

Обираючи запобіжний захід Коломойському, суд зазначив, що він народився в м. Дніпропетровськ і є громадянином України, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 209 КК України.

Натомість, суд жодного разу не підняв питання і не зʼясовував, чи є Коломойський громадянином іншої країни, зокрема, чи має він громадянство Кіпру та Ізраїлю.

Як повідомляли Українськi Новини, Шевченківський районний суд сперечається із Службою безпеки України та Бюром економічної безпеки, яке громадянство у бізнесмена Ігоря Коломойського, якого арештували із заставою 509 млн гривень за підозрою у відмиванні грошей та шахрайстві.

Банкова засекретила укази Зеленського, якими нібито позбавили громадянства Коломойського, Рабіновича і Корбана.

До цього у мережі був опублікований начебто указ Президента, в якому йдеться про позбавлення громадянства України кількох осіб, включаючи олігарха Коломойського, Рабіновича та Корбана.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.