Винищувачі Typhoon ВПС Британії прибули до Польщі (фото)

Новини, Політика

Велика Британія вже розгорнула винищувачі Королівських ВПС Typhoon у Польщі, щоб допомогти захистити країну перед загрозою російської агресії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міністра національної оборони Польщі Маріуша Блащака у Twitter (X).

Він зазначив, що британські пілоти разом з польськими екіпажами F-16 патрулюватимуть повітряний простір країни.

“Це результат моїх переговорів з британським міністром оборони. Разом ми гарантуємо безпеку”, – додав Блащак.

Напередодні міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс на з’їзді Консервативної партії заявив, що два британські винищувачі мають захистити Польщу, де скоро відбудуться парламентські вибори, від російського втручання.

Він також заявив, що під керівництвом Ріші Сунака консерватори ставлять Велику Британію “в самісіньке серце НАТО”.

Грант Шаппс очолив Міністерство оборони Британії замість Бена Воллеса з вересня 2023 року. “ЄвроПравда” детально розповідала про нього у статті Міністр, що прихистив родину з України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.