Оперативна ситуація на фронті за 2 жовтня (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

На Херсонщині сили оборони України вели контрбатарейну боротьбу, було знищено 2 склади боєприпасів, завдавалися удари по тиловій інфраструктурі ворога. У той же час окупанти продовжили хаотичні обстріли м. Береслав, сіл Козацьке, Ольхівка, Високе на правобережжі Дніпра.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

ЗСУ укріплюють плацдарм на лівобережжі Дніпра в районі Антонівського мосту – дачний масив та на островах.

Більше інформації про хід російсько – української війни, контрнаступу, новини економіки та політики нашої держави та світу у мене у телеграмканалі, інформація про нього у шапці профіля.

Російські воєнкори повідомляють про те, що ЗСУ взяли коротку паузу для перегрупування і в середині жовтня будуть форсувати Дніпро з метою звільнення лівоберіжної Херсонщини. Також нібито наші ССО планують у ході десантної операції звільнити ЗАЕС та місто Енергодар.

На мою думку звільнення лівоберіжної Херсонщини залежатиме від успіхів наших сил на Мелітопольському напрямку, знищені Кримського мосту та інфраструктури в АР Крим.

На Токмакському напрямку ЗСУ покращили становище на пінічному заході від Роботино та на півдні у напрямку Новопрокопівки. ЗСУ дещо відступили із с. Вербове. Наші сили оборони виснажують ворога завдаючи втрат окупантам у живій силі та техніці

На Вугледарському напрямку в районі с. Старомайорське та Новомайорське окупанти вели безуспішні штурмові дії, але зазнавши значних втрат відступили.

На Донецькому напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії у м. Мар’їнка.

На  Авдіївському напрямку росіяни намагалися повернути втрачені позиції, але українські захисники усі атаки окупантів біля Первомайського, Опитного та Степового відбили завдавши значних втрат ворогу.

На Бахмутському напрямку ЗСУ продовжили наступальні дії ворог витіснений за залізничну колію по лінії Кліщиївка – Андріївка. Сили оборони контролюють південну частину м. Бахмут.

В районі Злотарівки та Білогорівки ворог проводив штурмові дії, тут позиції переходять із рук в руки.

На лінії Куп»янськ – Кремінна ворог зупинив усі наступальні дії, йде обмін артелерійськими та мінометними ударами. В районі Кремінецького лісу сили оборони проводили тактичні наступальні дії.

Друзі якщо вам сподобалося моє відео поставте вподобайку, підпишіться на мій канал, прокоментуйте його щоб більше людей в Україні та світі знало, що ЗСУ та сили оборони обов’язково переможуть. Більше інформації у мене у телеграм – каналі на який я усім рекомендую підписатися.

Слава нашим непереможним ЗСУ та силам оборони! Все буде Україна! Будьмо разом!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.