На війні за Україну загинув 27-річний Микола Джус із Калущини

Війна, Новини, Суспільство

Військовослужбовець Микола Джус загинув 25 вересня на Запорізькому напрямку внаслідок ворожого артобстрілу.

Про загибель військового повідомили у Верхнянській громаді Калуського району на Івано-Франківщині, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Джус Микола Юрійович 1996 року народження загинув у бою на Запорізькому напрямку, отримавши поранення несумісні з життям.

“У серцях близьких, рідних, друзів та побратимів він навічно буде 27-річним Героєм, який загинув у бою проти рашистів на Запорізькому напрямку, відстоюючи територіальну цілісність та незалежність України. Немає більшої любові, казав Спаситель, коли хтось віддасть душу свою заради інших. Він тепер буде нашим захисником і на небі, і в наших душах. Велике співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять, вічна слава!”, — йдеться у повідомленні.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.