Вночі захисники України знищили 26 із 38 “Шахедів”

Війна, Новини, Політика

У ніч на 26 вересня над Україною було знищено 26 із 38-ми ударних дронів: по повітряних цілях працювала винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Повітряні сили Збройних Сил України

 “У ніч на 26 вересня 2023 року російські окупанти атакували ударними БпЛА типу “Shahed”. Зафіксовано пуски 38 ударних БпЛА “Shahed-136/131” з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ, мис Чауда – Крим).

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил, у взаємодії із підрозділами інших складових Сил оборони України, знищено 26 ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

По маршруту слідування ударних дронів працювала винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

За минулу та поточну добу тактична авіація Повітряних Сил здійснила понад 40 літаковильотів, 20 із них – на вогневе ураження противника.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.