Під Бахмутом загинув прикарпатець Василь Калинюк

Війна, Кримінал, Суспільство
Калинюк Василь Володимирович родом із с.Гарасимів. Народився 26  лютого 1999 року.
Про смерть військового повідомили на сторінці Обертинської ТГ,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  “Галицький кореспондент”.
Воїн навчався у місцевій школі, потім – в Івано-Франківському профтехучилищі. Коли розпочалася війна, Василь перебував за кордоном. Хлопець повернувся додому і пішов добровольцем на фронт.
22 вересня Василь загинув під Бахмутом від пострілу ворожого снайпера.
“Обірвалося молоде життя, погасли назавжди мріїї у 24. Неймовірно висока ціна нашої свободи. Та Герої не вмирають. Вони назавжди залишаються у нашій пам’яті та в наших серцях. Співчуваємо рідним. Сумуємо разом з вами. Нехай Господь допоможе вам перенести біль втрати”, – йдеться в дописі.
Сьогодні, 26 вересня, зустрічатимуть живим коридором тіло загиблого Героя Калинюка Василя Володимировича орієнтовно о 10:30 год. у с.Гарасимів. Кортеж їхатиме через с.Незвисько.
О 18:00 відбудеться парастас, 27 вересня о 11:00 год. – чин похорону.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.