Івно-Франківщина втратила на війні дванадцятьох захисників

Війна, Новини, Суспільство

Пам’ятаємо кожного…

Про це повідомила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Героям російсько-української війни, які віддали своє життя за Батьківщину, було від 20 до 47 років. Загинули захисники на Донеччині, Запоріжжі та Луганщині.

Під час ведення бойових дій з військовими формуваннями рф у Донецькій області загинув Іван Остапович Данків, який служив старшим стрільцем-оператором військової частини А 4809, повідомила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Внаслідок тяжких тілесних ушкоджень, отриманих під час бойових дій в Донецькій області, не стало Ігоря Михайловича Пащенюка. Стрільцю-санітару було 33 роки.

При виконанні бойових завдань в Запорізькій області обірвалось життя Романа Богдановича Мельника. Військовослужбовець був навідником штурмового відділення штурмового батальйону військової частини А 7788.

Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу в Запорізькій області загинув Микола Андрійович Олійник. Командиру 2 стрілецького відділення частини А 7127 було 27 років.

У Донецькій області свій останній бій прийняв старший сержант Володимир Іванович Кондрат. Командиру 3 відділення спеціального призначення військової частини А 4587 було 44 роки. Без батька залишилось 9-ро дітей.

У бою за Україну поліг сержант Андрій Васильович Задорожній, командир бойової машини – командир 3 механізованого відділення частини А 4447. Йому назавжди 43 роки.

Свій останній бій в Луганській області прийняв Василь Євгенович Сворак. Гранатометнику механізованого відділення частини А 4667 був 41 рік.

Від поранень, не сумісних з життям, у Донецькій області загинув Роман Васильович Дубина. Військовослужбовцю військової частини А 4587 було 28 років.

Внаслідок ворожого мінометного обстрілу в Луганській області не стало Романа Олеговича Приймака. Командиру 3 стрілецького відділення військової частини 1241 Національної гвардії України було 20 років.

Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність України, загинув Володимир Богданович Корпан. 45-річний чоловік служив навідником 2 відділення спеціального призначення військової частини А 4219.

Внаслідок ворожого мінометного обстрілу перестало битись серце Ярослава Михайловича Тріфонова, який служив стрільцем військової частини А 4809. Йому назавжди 47 років.

Даючи відсіч збройній агресії військовим формуванням рф, загинув Роман Степанович Думінкевич. Стрільцю-помічнику гранатометника 2 штурмового відділення 2 штурмової роти військової частини А 4640 було 42 роки.

Вічна пам’ять Героям! Вічна слава Героям! Щирі співчуття рідним, друзям, побратимам.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.