Зник на велосипеді: розшукують 13-літнього підлітка з Вовчинця Франківської громади (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Хлопчик виїхав з дому на велосипеді і не повернувся.

Поліція встановлює місцезнаходження малолітнього жителя с.Вовчинець Івано-Франківської громади, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Відділ ювенальної превенції розшукує 13 – річного хлопця, який сьогодні близько 13:00 години виїхав з дому на велосипеді у сторону с. Драгомирчани і по даний час його місце перебування невідоме.

Зниклий – Левицький Святослав Олегович, 2010 року народження, житель с. Вовчинець Івано-Франківської МТГ.

Одягнений в темно-сині спортивні шорти, темно-зелену футболку та чорні кросівки.

Був на блакитно-зеленому велосипеді.

Правоохоронці звертаються до громадян та представників ЗМІ, які зможуть допомогти встановити місцезнаходження Святослава Левицького або надати іншу корисну інформацію, просимо негайно телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: +380 (96) 327 70 24, +380 (67) 336 27 75.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.