Померла мама Кузьми Скрябіна – Ольга Кузьменко

Новини, Суспільство

Ольга Кузьменко була викладачкою та письменницею.

У віці 76 років померла Ольга Кузьменко. Про це у суботу, 23 вересня, повідомили на сторінці благодійного фонду Кузьми Скрябіна, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Сьогодні пішла з життя мама Кузьми, Ольга Михайлівна! Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам’ять! Ми сумуватимемо», – йдеться у повідомленні на сторінці фонду.

Наразі не розповідають, коли й де відбудеться прощання з Ольгою.

Зазначимо, що Ольга Кузьменко народилася 23 квітня 1947 року в селі Сіде Самбірського району. Вона навчалася у Дрогобицькому інституті музичного мистецтва та працювала викладачкою фортепіано в музичній школі. Після загибелі Андрія Кузьменка у ДТП в 2015 році Ольга присвятила сину книги «Моя дорога птаха. Мамина книжка», «Група “Скрябін” та друзі по сцені», «Колискова для Андрійка». Крім цього, у пам’ять про Скрябіна жінка записала колискову.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.