Відзнакою “Золотий хрест” та нагрудним знаком “За доблесну службу” нагороджений воїн з Прикарпаття Максим Копей

Війна, Новини, Політика

Військовослужбовець із с. Ямниця Максим Копей нагороджений відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного “Золотий Хрест” за бойові заслуги та вищою відзнакою Національної Гвардії України – нагрудним знаком “За доблесну службу”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Ямницької сільської ради.

Прикарпатець Максим Копей із настанням повноліття пішов служити до війська за покликом серця, ще задовго до початку повномасштабної війни. Крім того, розпочав навчання на заочному відділенні, щоби опанувати нафтогазову інженерію в Івано-Франківському  національному технічному університеті нафти й газу.

Але коли ворог прийшов топтати українську землю, юнак без вагань взяв до рук зброю і з гідністю став на захист Батьківщини. Сьогодні 21-річний солдат, стрілець (водій) Максим Копей продовжує оберігати нашу державу від окупанта на Луганщині, утримуючи позиції на передовій разом з побратимами в гірсько-патрульній роті Національної Гвардії України.

За проявлену мужність, сумлінне й успішне виконання завдань на бойових позиціях Максим у серпні 2023 р. відзначений почесними нагородами – відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного “Золотий хрест” за бойові заслуги та вищою відзнакою Національної Гвардії України – нагрудним знаком “За доблесну службу”.

“Уже другий рік українці змушені боронити наші землі від окупантів! Але ми вистоїмо, бо за нас на передовій борються незламні воїни, наші відважні Захисники, такі, як Максим. Вітаємо нашого земляка з отриманням високих нагород і щиро дякуємо за сміливість, стійкість, відвагу, героїзм та захист України”, – зазначив очільник села Роман Крутий.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.