По штабу Чорноморського флоту в Севастополі завдано удару, туди приїхало багато швидких (відео)

Війна, Новини, Політика

Так званий “губернатор Севастополя” Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту вдень 22 вересня, до місця удару їде велика кількість швидких.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Развожаєва у Telegram“Крим.Реалії” пропагандистів “ТАСС”.

“По штабу флоту (в окупованому Севастополі – ред.) вороги завдали ракетного удару”.

За його словами, у місті біля театру Луначарського впав осколок. На місце події виїхали всі оперативні служби. “Інформація про постраждалих уточнюється”, – зазначив окупант.

Він також попросив місцеве населення зберігати спокій і не викладати фото та відео.

@gudzinskiy_life #чорноморський_флот #фпот_рф #штаб_чф_рф #нептун #аксьонов #гоблін #крим #війна #наступ #контрнаступ #zov #z_патиот ♬ Night Invasion (Cover DMC Maxx Flash) – DMC Maxx Flash

Повідомляється, що уламки після ракетного удару по штабу Чорноморського флоту окупантів розкидані на сотні метрів, до місця надзвичайної події їде велика кількість швидких.

Пізніше Развожаєв повідомив, що зараз в центр міста нікого не пускають.

“Дороги перекрито, триває низка спеціальних заходів”, – попередив він.

Перед цим повідомлялось, що в окупованому Севастополі прогриміли три потужні вибухи, від яких затремтіли шибки у вікнах. Стверджувалось, що працює ППО в Сакському і Бахчисарайському районах Криму.

@gudzinskiy_life #севастополь #кримчани #крим #ар_крим #арк #нептун #наступ #контрнаступ #мелітополь #зеленский #usa #isw #zov #z_патиот ♬ Rebirth – Lux-Inspira

Міністерство оборони країни-агресора заявило про атаку керованими ракетами та БПЛА літакового типу окупованого Криму вранці 22 вересня, начебто росіянам вдалося збити одну ракету та 2 безпілотники.

 

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.