На Прикарпатті проходить Кубок України з паверліфтингу

Новини, Суспільство

У ФСК «Локомотив» змагаються найсильніші пауерліфтери України.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Коломийську міськраду.

Коломия приймає Кубок України з пауерліфтингу з жиму лежачи та класичного жиму лежачи. Церемонія відкриття відбулася сьогодні у ФСК “Локомотив”.

Важкоатлети з майже усіх областей України та АР Крим боротимуться за першість. Це відбіркові змагання на Чемпіонат світу серед всіх вікових груп. Тож конкуренція буде дуже висока.

А головна суддя змагань – багаторазова чемпіонка й рекордсменка світу, Європи та України, суддя міжнародної категорії коломиянка Інна Оробець. Змагання триватимуть до 25 вересня, тож коломияни та гості міста мають змогу підтримати наших спортсменів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.