На Прикарпатті здійснили мрію полеглого Євгена Данищука, колишнього Розтоківського сільського голови — спорудили капличку у горах (фото)

Війна, Новини, Суспільство

На горі Спинзова села Розтоки Кутської громади освятили велику каплицю на честь Чуда Архістратига Божого Михаїла в Хонах.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила Кутська селищна рада, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Чин освячення каплиці провели отці Василь ТимчукОлексій Філюк та Юліан Тимчук.

Божий храм розташований у мальовничій місцині в серці Покутсько-Буковинських Карпат над долиною Черемош. Ця вершина висотою 965 метрів.

“Побудова каплиці саме на цьому місці – мрія полеглого Героя російсько–української війни Євгена Данищука, колишнього Розтоківського сільського голови.

Дякуємо усім, хто долучився до зведення Божої домівки. Слава Ісусу Христу! Слава Збройним Силам України”, – зазначено у дописі.

 

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.