Золото, срібло та бронзу привезли з чемпіонату України юні калуські орієнтувальники (фото)

Новини, Суспільство

15-17 вересня у Києві тривав чемпіонат України зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях.

Про це повідомляє Калуська міська рада, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Одну золоту, 9 срібних та 12 бронзових медалей і загальнокомандне друге місце привезли з чемпіонату України юні калуські орієнтувальники.

Упродовж трьох днів змагалися 34 команди з усієї України. Прикарпаття представляли юні спортсмени з ДЮСШ управління освіти. І з 22 учасників 16 стали переможцями, здобувши медалі різного ґатунку.

“Золото та срібло чемпіонату виборов Олександр Кецик, тренер Олександр Козачинський. Бронзу та срібло завоювали Вікторія Баранівська та Сергій Ардан, тренер – майстер спорту України Микола Якимечко. Вихованці майстра спорту України, старшого тренера Галини Строчук вибороли: срібні медалі – Максим Пукіш – дві нагороди, Наталія Плібанська, Олександр Балашовець, Максим Барчук, Аліна Строчук, Зоряна Смик – по одній. Руслан Хасаншин – три бронзи, Олька Єнкало та Євгенія Магас – по дві бронзові медалі, Олександр Федоровський, Михайло Єнкало, Олеся Полицька, Марія Серман – по одній”, – йдеться у повідомленні.

376895938 698016469027059 7451408820867393648 n scaled

У команді калушан були двоє юних жителів Києва, які з початку війни евакуювалися та мешкали у Калуші. Діти навчалися у Калуському ліцеї №1 та відвідували відділення спортивного орієнтування впродовж року.

“Це останні їхні змагання в складі калуської команди, оскільки тепер юні спортсмени повернулися до рідного міста. Охочих підкорювати нові горизонти, вчитися орієнтуватися на місцевості та перемагати – запрошують до команди сильних, швидких та спритних. Номер телефону: 0958048736″, – йдеться у повідомленні.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.