Азербайджан почав антитеровистичну операцію і вимагає, щоб Вірменія вивела війська з Карабаху (відео)

Війна, Новини, Політика

Азербайджан заявляє, що Вірменія має вивести свої війська із Нагірного Карабаху, оскільки це “єдиний шлях до миру” в регіоні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заяву Міністерства закордонних справ Азербайджану.

В азербайджанському МЗС стверджують, що “локальні антитерористичні заходи” у Нагірному Карабаху – це реакція на “низку масштабних військових провокацій і терактів” з боку сил Вірменії.

@gudzinskiy_life #азербаджан #вірменія #арменія #арцах #вс_армении #россия #сша #нагорний_карабах #ханкенди #шуша #баку #арарат ♬ Resistance – Ramol

“Метою заходів є незаконні військові з’єднання та військова інфраструктура. Азербайджанська сторона в жодному разі не націлилася на мирних жителів. Зокрема, необхідно вірменському цивільному населенню триматися подалі від військових цілей”, – стверджується в заяві.

В МЗС заявляють, що присутність вірменських збройних сил у Карабаху являє “собою серйозну загрозу регіональному миру і стабільності”.

“Єдиний спосіб домогтися миру і стабільності в регіоні – беззастережно і повністю вивести вірменські збройні сили з Карабаського регіону Азербайджану”, – йдеться в заяві.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.