У боях за Україну загинув прикарпатець Тарас Семенюк (фото)

Війна, Новини, Політика

Вже вкотре Зеленська громада в жалобі за своїм сином, адже отримала звістку про загибель Героя на фронті.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на допис на сторінці громади.

Загинув Тарас Семенюк. Односельчани розділяють горе з родиною загиблого.

Тарас залишився назавжди вірним військовій присязі, адже, беручи участь в обороні нашої Батьківщини, захищаючи кожного з нас віддав найцінніше – своє життя.

“Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого Тараса знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!
Вічна пам’ять і слава українському воїну-Герою, який мужньо захищав Батьківщину та кожного з нас!”, – йдеться в дописі.
Про зустріч тіла Героя та чин похорону повідомлять додатково.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.