На Таврійському напрямку різко зросли втрати ворога – Штупун

Війна, Новини, Політика

На Таврійському напрямку за останню добу значно зросли втрати ворога, але “м’ясні” штурми тривають з високою інтенсивністю.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександра Штупуна в ефірі національного телемарафону.

За словами офіцера, за добу 17 вересня загальні втрати ворога на Таврійському напрямку різко зросли і склали 313 осіб. Перед цим 3 дні поспіль вони трималися в районі 200 осіб.

Техніки ворог у неділю втратив також більше, ніж завжди, в 1,5 раза – 31 одиницю. Серед них 4 гармати, засіб протиповітряної оборони та 3 одиниці спецтехніки.

Щодо ситуації поблизу Мар’їнки, за словами Штупуна, противник має кількісну перевагу в живій силі і продовжує тактику “м’ясних” штурмів.

“Ворог, на жаль, має кількісно більший людський потенціал, резерви окупанти підтягують постійно. Але колись і вони закінчаться.

Вони вже зараз погано вмотивовані, але піхоту і далі женуть на штурми Мар’їнки. Щодоби ми фіксуємо близько 10 спроб. І сьогодні за світловий день вже 10 спроб зафіксовано.

Російській пропаганді потрібне якесь підживлення і вони будуть намагатися взяти Мар’їнку, щоб показати хоч щось своєму електорату. Але наразі нічим, окрім своїх втрат, пропагандисти похвалитися не можуть”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.