В Івано-Франківську профінансували близько 300 мільйонів гривень на різні програми для військових

Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська відзвітував про видатки міського бюджету в частині забезпечення військових.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Руслана Марцінківа.

Близько 300 мільйонів гривень профінансували на різні програми для військових.

“Це й субвенції військовим частинам,  закупівля необхідної техніки: квадрокоптерів, тепловізорів тощо.

Також діють соціальні програми підтримки родин загиблих, поранених, програми підтримки військових, які потребують амуніції”, – каже Марцінків.

Крім того, виплачують кошти також й на лікування бійцям.

До слова, з 24 липня в Івано-Франківській громаді запрацювала нова програма матеріальної допомоги для бійців та бійчинь, які захищають Україну від російського окупанта.

Так, по 20 тисяч гривень з бюджету міста виплачують військовослужбовцям з Івано-Франківської громади на придбання спорядження.

Документи для отримання коштів можуть подати найближчі родичі в будь-який ЦНАП Івано-Франківської громади, або ж завантажити їх онлайн.

Нагадаємо, Івано-Франківськ у п’ятірці лідерів міст, які спрямували найбільше коштів на закупівлю квадрокоптерів для Збройних сил України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.