Велопатрульні склали три адмінматеріали на водія, який мав ознаки сп’яніння

Кримінал, Новини, Суспільство

14 вересня інспектори велопатруля в Івано-Франківську зупинили автомобіль BMW, водій якого порушував правила дорожнього руху.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Патрульну поліцію Івано-Франківської області.

14 вересня інспектори велопатруля в Івано-Франківську зупинили автомобіль BMW, водій якого порушував правила дорожнього руху.

“Спілкуючись з громадянином патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов освідування в медичному закладі. Висновок лікаря — керманич перебуває у стані сп’яніння”, – йдеться у повідомленні на сторінці Патрульної поліції Івано-Франківської області.

Під час складання адміністративних матеріалів, чоловік неодноразово виходив на проїзну частину дороги у невстановленому для цього місці, за що теж отримав штраф.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали:

  • за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння),
  • ст. 122 (Порушення правил обгону)
  • ст. 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.