У Севастополі горить судноремонтний завод, окупанти заявляють про атаку ракетами й катерами (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

У ніч на 13 вересня окупаційна “влада” Севастополя повідомила про пожежу на судноремонтному заводі в районі Кілен-балки, Міноборони Росії заявило про атаку ракетами та безпілотними катерами, внаслідок якої пошкоджено два кораблі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Міністерство оборони РФ, так званий “губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв, місцеві Telegram-канали.

 “ППО відпрацювало. У районі Кілен-балки зараз пожежа не на цивільному об’єкті, за попередньою інформацією загорання сталося через ракетну атаку.

На місці працюють усі необхідні спецслужби. Пожежі присвоєно 4 клас”, – Развожаєв.

Пізніше Развожаєв повідомив, що після вибухів пожежа сталася “на південному майданчику Севморзаводу”.

За його словами, постраждали 24 особи.

Міноборони РФ вранці заявило, що цієї ночі ЗСУ завдали удару десятьма крилатими ракетами по судноремонтному заводу ім. С. Орджонікідзе в місті Севастополі і трьома безекіпажними катерами по загону кораблів Чорноморського флоту на переході морем.

За твердженням російського Міноборони, окупаційні засоби протиповітряної оборони збили 7 крилатих ракет, а патрульний корабель “Василь Биков” знищив “усі безекіпажні катери”.

Однак “унаслідок влучання крилатих ракет противника дістали пошкодження два кораблі, що перебувають на ремонті”, повідомило Міноборони РФ.

Спершу кримські Telegram-канали повідомляли про вибухи у Севастополі.

“Кримський вітер” нагадав про те, що в Кілен-балці знаходиться судноремонтний завод.

   Севморзавод – це суднобудівний Севастопольський морський завод імені Серго Орджонікідзе, на якому будують і ремонтують кораблі Чорноморського флоту Росії.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.