У Калуші, затримали чоловіка з наркотиками

Кримінал, Новини, Суспільство

Поліцейські охорони, які несли службу у місті Калуш, задокументували факт зберігання наркотиків у 24-річного чоловіка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Днями, близько третьої години ночі, під час несення служби наряд реагування поліції охорони помітив чоловіка, який порушував комендантську годину. Побачивши поліціянтів, той почав помітно нервувати, різко змінив напрямок руху та намагався втекти, але був дезорієнтований.

Правоохоронці вирішили з’ясувати причину збентеженості громадянина.

Перевіривши документи та провівши поверхневий огляд, поліціянти охорони виявили у громадянина три згортки з фольги, в яких зберігалася порошкоподібна речовина білого кольору.

Затриманим виявився житель села Підмихайля Калуського району, 1999 року народження. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Калуського районного відділу ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області для здійснення подальших слідчих дій та встановлення усіх обставин події.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.