Буданов вступає до аспірантури Острозької академії на “Політологію” – ЗМІ

Новини, Політика

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов значиться у переліку вступників до аспірантури на спеціальність “Політологія” університету “Острозька академія” на Рівненщині.

Про це пише Суспільне із посиланням на рейтинговий список вступників та коментар ректора, Героя України Ігора Пасічника, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Деталі: За даними рейтингової таблиці, Буданов перший у списку на спеціальність “Політологія” вечірньої форми навчання.

 
СКРІН СУСПІЛЬНЕ

Ректор університету Ігор Пасічник підтвердив виданню, що Буданов є у списку.

 “У зв’язку з тим, що академію закінчив Головнокомандувач (Валерій Залужний — ред.), дев’ять бойових генералів і командувач 30-ї армії, академія стала популярною. Тут є досить потужний молодий викладацький науковий склад і абсолютно нічого дивного, що до академії вступають в магістратуру чи аспірантуру найвідоміші особистості в Україні”.

Він уточнив, що наказу про зарахування поки немає, і це лише рейтинг тих, хто допущений до аспірантури.

Буданов закінчив Одеський інститут Сухопутних військ у 2007 році.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.