Зеленський: Випадки корупції в Україні не стосуються допомоги партнерів

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський запевнив, що випадки корупції в Україні не пов’язані з допомогою партнерів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського в інтерв’ю CNN, повну версію якого публікує Офіс президента

“Усі ці випадки не пов’язані з допомогою від наших партнерів. Тобто йдеться не про зброю наших партнерів, не про гроші на зброю, не про гроші для бюджету, щоб виплачувати пенсії, соціальну підтримку тощо. Це інші справи, це не про партнерів”.

Так Зеленський відповів на репліку журналіста щодо виявлення випадків корупції в Україні.

На уточнювальне запитання, чи здатен Зеленський здійснити зміни, аби унеможливити корупцію, він відповів:

“У мене немає іншого вибору. Тут у мене немає альтернативи, і я її не хочу. Ми не хочемо мати жодних компромісів із будь-якими не тільки корумпованими людьми, а навіть із думками про це”, – Володимир Зеленський.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.