Світоліна оголосила про перерву у виступах

Новини, Суспільство

Перша ракетка України Еліна Світоліна, яка завершила виступи на Відкритому чемпіонаті США поразкою від третьої ракетки світу Джессіки Пегули (1:2), заявила про паузу від виступів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Світоліну на пресконференції, яку цитує “Суспільне спорт“.

“Відчуваю, що моя гра покращується. Добре почуваюся на корті. Звісно, іноді бувають важкі дні. Сьогодні я грала з третьою ракеткою світу — це нелегко. Але я можу конкурувати з топтенісистками, зіграла хороші матчі.

Я задоволена своїм рівнем, але зараз хочу взяти перерву, аби фізично відновитися та повернутися. Коли я фізично у формі, то здатна кидати виклик тенісисткам. І рейтинг прийде”.

Вона не знає, скільки часу триватиме ця перерва, та планує обговорити це з лікарями та командою. Світоліна також додала, що давно не бачила доньку, тому чекає на повернення додому.

Довідково: Світоліна повернулася у теніс після народження доньки у квітні 2023 року. За цей час провела 31 матч і змогла піднятися у світовому рейтингу у топ-25 найкращих.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.