Коломойський не вноситиме заставу, буде оскаржувати запобіжний захід, — адвокати

Кримінал, Новини, Політика

Адвокати олігарха Ігоря Коломойського подаватимуть апеляцію на його запобіжний захід.

Про це вони сказали журналістам другого вересня,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Радіо Свободу.

«Подаємо апеляцію, чекаємо текст судового рішення, заставу не вносимо», – заявив один із них.

За словами юристів, суд не визначив, «на який рахунок якого суду переводити кошти». Вони додали, що Коломойського утримують в ізоляторі Служби безпеки України на Аскольдову провулку в Києві.

Раніше Шевченківський суд взяв Коломойського під варту на два місяці з альтернативою у вигляді застави в понад 509 мільйонів гривень.

Коломойський в залі суду відмовився давати коментарі до оголошення рішення суду. Раніше він заперечував провину, пише Reuters.

Судове засідання було закритим на вимогу самого олігарха.

У суботу, 2 вересня, олігарху Ігорю Коломойському вручили підозру в шахрайстві та відмиванні грошей – про це повідомили Служба безпеки України та Офіс генерального прокурора.

У лютому СБУ провела обшуки вдома в олігарха Ігоря Коломойського. Вони пройшли в рамках розслідування махінацій в «Укртатнафті» та «Укрнафті». Топменеджменту цих двох компаній повідомили про підозру.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.