Батьки і однокласники загиблого від російської ракети школяра з Коломийщини висадили райську яблуню (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Новини

Учні 3-Б класу Коломийського ліцею №2, що на Івано-Франківщині, в пам’ять загиблого від російського обстрілу однокласника Володю Балабеника висадили пам’ятну райську яблуню.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ТСН. , “Галку

Хлопчик загинув 11 серпня внаслідок ракетного удару рф по Івано-Франківщині. Ворог поцілив ракетою «Кинджал» по території приватного будинку. Володимир отримав численні осколкові поранення. Медики боролися за життя дитини, проте врятувати його не вдалося. Тепер іменне дерево з‘явилося на території школи, де вчився хлопчик.
“Ця дитина вміла подарувати емоції радості і веселості”, – згадує загиблого хлопчика перша вчителька дитина Оксана Шегда.
У лунку з деревом однокласники Володі кидали побажання – усі мріють про закінчення війни і перемогу України.
До слова, проєкт “Гай дитячих снів” реалізовується групою 1+1 media, командами «Сніданку з 1+1» та ТСН, спільно з БФ «Озеленення України» в межах глобальної екологічної ініціативи з озеленення планети «Greening of the Planet». Мета – висадити 500 райських яблунь у памʼять про дітей, життя яких обірвала війна.
Вшанували пам’ять Володимира Балабаника та всіх дітей, що загинули внаслідок повномасштабного вторгнення, і в Ріпненському ліцеї на Прикарпатті. Одинадцятикласники висадили дерева на території навчального закладу. Таким чином, організатори ініціативи запрошують всі школи та громади України підтримувати рух та висаджувати дерева в памʼять про дітей, життя яких обірвала війна.
До слова, через війну, яку розв’язала росія, загинули вже понад 500 малих українців.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.