На Луганщині загинув командир гірсько-патрульного взводу з Франківщини Дмитро Лашта (фото)

Війна, Новини, Політика

На Луганщині загинув командир гірсько-патрульного взводу Національної гвардії України Дмитро Лашта. Про це повідомили на Facebook-сторінці Університету Короля Данила.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Івано-Франківськ.

“Випускник Університету Короля Данила, старший лейтенант, командир гірсько-патрульного взводу Західного ОТО Дмитро Лашта загинув у Луганській області під час мінометного обстрілу противника”, — йдеться у дописі.

Дмитро Лашта жив у селі Драгомирчани Івано-Франківської громади. Загиблому було 24 роки.

“Молодий юнак, який зовсім нещодавно одружився, у якого попереду мало бути щасливе подружнє життя. Без сина залишилися батьки. Без коханого чоловіка — дружина. Без вірного друга — найкращі друзі. Без командира — взвод. Розбиті мрії, поламані долі. Біль, який ніколи не пройде”, — написала Наталія Вовчук Facebook-сторінці “Драгомирчани — рідне село”.

Як йдеться у дописі, Дмитро Лашта загинув під час мінометного обстрілу в районі Серебрянського лісництва, поблизу села Шипилівка Лисичанської міської громади на Луганщині.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.