У Карпатах рятувальники транспортували до підніжжя гори туриста, у якого погіршилося самопочуття (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Рятувальники у Карпатах допомогли туристу, у якого погіршилося самопочуття.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

У суботу, о 18:05 до рятувальників пошуково-рятувального відділення на пості Піп Іван звернувся чоловік 1989 року народження та повідомив, що під час сходження на гору Піп Іван в нього погіршилося самопочуття і він потребує допомоги рятувальників для супроводу до підніжжя гори.

На зображенні може бути: 2 людини, мотоцикл та текст

Рятувальники пошуково-рятувального відділення поста Піп Іван надали чоловікові домедичну допомогу, а також за допомогою квадроцикла здійснили супровід до підніжжя гори, де в подальшому передали його працівникам екстреної медичної допомоги.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.