Дорожники латають регіональну автотрасу у Косівському районі (фото)

Новини, Політика

Дорожній одяг на Р-20 Тязів – Старі Кути в селі Рожнів Косівського району потребує ремонту, однак під час воєнного стану ремонти доріг не проводяться.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області.

Там, де є можливість, дорожні служби приступили до ліквідації ямковості.

Роботи виконують за сприятливих погодних умов у межах коштів на експлуатаційне утримання.

У місцях значних руйнувань виконуються роботи комбінованим методом: фрезерування вибоїн; ґрунтування в’яжучими матеріалами; влаштування асфальтобетонної суміші; ущільнення ділянки.

На незначних пошкодженнях ямковість ліквідується способом просочення (пошарове укладання щебеню різних фракцій та розлив в’яжучих матеріалів) та струменевим методом.

“Такі заходи під час воєнного стану – єдиний спосіб забезпечити безперебійний рух автошляхом, який потребує капітального ремонту. Це тимчасовий спосіб відновлення цілісності покриття задля його збереження та покрашення безпеки водіїв і пішоходів. Закликаємо учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися вимог попереджувальних знаків та швидкісних обмежень у місцях проведення робіт”, – йдеться у повідомленні.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.