Туристка з Кривого Рогу травмувалась на Прикарпатті: допомогли рятувальники

Новини, Суспільство, Туризм

Прикарпатські рятувальники надали допомогу травмованій туристці.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так, 28 липня о 16:02 годині до яремчанських рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час руху в лісовому масиві, поблизу села Микуличин, Надвірнянського району, туристка, 1990 року народження, з Кривого Рогу травмувала ногу і не може самостійно пересуватися.

Рятувальники, які прибули до постраждалої, надали їй першу домедичну допомогу, транспортували до проїжджої частини дороги, а пізніше на автомобілі туристку доставили до лікувального закладу.

«Дбайте про свою безпеку та у випадку виникнення надзвичайної події негайно телефонуйте у Службу порятунку за номером 101», — наголосили надзвичайники.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.