Війна за Україну забрала життя ще двох воїнів з Прикарпаття (фото)

Війна, Новини, Суспільство

У бою з окупантами загинули двоє бійців з Івано-Франківщини.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У бою за Україну загинув житель Рожнятівської громади, Герой з с. Топільське Дмитро Бойчук 1993 р.н.

Трагічну звістку повідомив староста села Юрій Варварук:

«З великим сумом і болем у серці повідомляю, що загинув наш односельчанин Бойчук Дмитро Васильович. Людина, яка, як на мене, якраз і є тим прикладом молодого покоління, яке б мало змінювати нашу державу. Відважний, сміливий, люблячий. Людина, яка не розкидується словами на вітер, найкращий з найкращих…»

Про зустріч Героя повідомлять додатково.

У бою за рідну землю також віддав життя уродженець с.Козаківка Рим Федір Петрович, якому навіки залишиться 56. Про це повідомляє Болехівська міська рада.

Старший солдат Рим Федір Петрович, 18.03.1967 р.н. служив старшим стрільцем. Загинув 20.07.2023 під час мінометного обстрілу.

Траурна колона рухатиметься зі сторони Долини й до рідного дому захисника в с.Козаківка, орієнтовний час виїзду траурного кортежу з м.Долина близько 16.00 год. Уточнену інформацію про годину прибуття тіла Захисника повідомлять згодом.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.