В Івано-Франківській громаді діє дві програми для військових

Війна, Новини, Суспільство

З метою забезпечення реалізації заходів мобілізації та підготовки завдань територіальної оборони в Івано-Франківській громаді затверджено дві програми.

Про це повідомив Руслан Гайда, заступник міського голови, директор Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Перша програма – це дострокова програма фінансування мобілізаційних заходів та оборонної роботи Івано-Франківської міськради на 2019-2023 роки. Також, програма заходів національного спротиву та підтримки добровольчих формувань на 2023 рік.

“Також, до нас звертається велика кількість військових частин щодо допомоги, ми працюємо більше, ніж з двома десятками. Надаємо їм матеріально-технічну та фінансову допомогу”, – говорить заступник міського голови.

Руслан Гайда зазначає, що у перші дні вторгнення допомога передавалася без документів.

Окрім цього, міська рада передала на передову 34 автомобілі, 21 квадрокоптер, тепловізори, рації, старлінки та генератори.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.