Житель Долинщини, який крав велосипеди, отримав більше 5 років ув’язнення

Новини, Суспільство

Долинський районний суд виніс вирок прикарпатцю, який скоїв дві крадіжки велосипедів.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

Обвинувачений на момент скоєння злочинів вже мав непогашену судимість за зберігання наркотичних засобів.

19 травня 2023 року обвинувачений викрав велосипед з під’їзду у м.Долині.

20 травня 2023 року викрав велосипед у будинку культури у смт.Вигоді.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину в пред`явленому обвинуваченні визнав повністю. За його словами, він викрав велосипеди, оскільки мав намір їх продати та отримати за це грошові кошти. Розуміє, що вчинив неправильно, у вчиненому розкаюється, просить його суворо не карати.

Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину передбаченого ч.4 ст. 185 КК України призначивши покарання у вигляді вигляді позбавлення волі терміном 5 (п`ять) років. За сукупністю вироків визначив остаточне покарання у вигляді вигляді позбавлення волі на строк 5 (п`ять) років, 2(два) місяці.

Строк відбування покарання за вироком суду рахуватимуть з моменту фактичного його затримання тобто з 15.40 год., 20 травня 2023 року.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. В разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.