Понад 400 жителів Івано-Франківської громади отримуватимуть щомісячні виплати

Новини

На засіданні міськвиконкому в Івано-Франківську виділили матеріальні допомоги жителям громади. Серед них – понад 400 людей, які були виселені в Сибір за радянських часів.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа.

“Ми проголосували за допомогу для репресованих – тих людей, котрі були виселені в Сибір. Ми прийняли рішення, що всі репресовані, котрі мають відповідний статус, а це – вже люди старшого віку, – будуть отримувати щомісяця по 500 грн”, – заявив він.

Відомо, що таких людей у громаді є понад 400 осіб.

Крім того, виділили виплати для шести сімей загиблих військових на загальну суму 550 тис. грн. Також 10 військових без статусу УБД отримають по 3 тис. грн компенсації на оплату комунальних послуг на загальну суму 30 тис. грн. По 10 тис. грн виплатили вісьмом бійцям, які отримали поранення на фронті, на суму 80 тис. грн. Шість членів сімей загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців отримають допомогу у розмірі щомісячного прожиткового мінімуму.

“Загалом за пів року 165 сімей загиблих та зниклих безвісти отримали допомогу на суму 12 млн 600 тис. грн і 521 військовослужбовцю без статусу УБД компенсували комунальні послуги на суму 1 млн 563 тис. грн. 249 поранених воїнів отримали допомогу на лікування на загальну суму 2 млн 490 тис. грн. Та 262 члени сімей загиблих та зниклих безвісти отримали допомогу у розмірі щомісячного прожиткового мінімуму”, – додав міський голова.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.