В Івано-Франківську відзначили команду рятувальників Прикарпаття з пожежно-прикладного спорту

Без рубрики

Керівництво Івано-Франківської ОВА відзначило команду рятувальників Прикарпаття з пожежно-прикладного спорту.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку ДСНС.

Сьогодні, 13 липня, під головуванням голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук відбулася нарада за участю керівників установ, відомств, апарату ОВА, голів районних адміністрацій, територіальних громад та старост сіл.

Перед початком наради, Світлана Онищук подякувала рятувальникам Прикарпаття за професійне виконання службових обов’язків, а також висловила слова вдячності піротехнікам, які розміновують деокуповані території.

До слів посадовиці долучилися і голови РДА та ТГ та подякували рятувальникам за допомогу у ліквідації наслідків негоди, що вирувала 6-7 липня на Прикарпатті.

Також за сумлінну працю, високу професійну майстерність та активну участь в Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту, голова ОВА вручила подяки команді з пожежно-прикладного спорту Івано-Франківської області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.