На війні загинув директор управління соцзахисту Верховинської РВА Микола Максим’юк

Війна, Новини, Політика

Знову біль, знову гірка втрата для Верховинщини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Верховинської райради.

У середу, 12 липня 2023 року, при виконанні бойового завдання в ході ведення штурмових дій внаслідок кулеметного обстрілу, здійсненого російськими окупантами у районі населеного пункту Білогорівка, Бахмутського району, Донецької області обірвалося життя прикарпатця з села Рівня Верховинського району старшого сержанта Максим’юка Миколи Миколайовича 1977 року народження.

Герой мужньо та відважно захищав кордони України у складі розвідувального взводу розвідувальної роти 10-ї гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Чоловік був справжнім патріотом своєї країни, адже ще у 2015 році добровільно пішов до військкомату, аби стати на захист нашої держави. З 2019 по 2020 роки повторно був призваний на військову службу за контрактом.

У перший день початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, знову долучився до лав Збройних Сил України.

У цивільному житті Микола Миколайович протягом 23 років пропрацював державним службовцем. Розпочинав службову діяльність у 2000 році головним спеціалістом, у 2013 році був призначений заступником голови райдержадміністрації, а у 2017 році очолив управління соціального захисту населення Верховинської райдержадміністрації.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.